FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

22:54

Salam, Hi, 
Tanpa bermukadimah panjang straight to the point, jom ramai ramai kita join GA by Lady In Red Planner. Nampak sangat la malasnya nak bermukadimah tu. Hehee. Klik banner kalau nak join sekali. Fatin done follow semua syarat yang ditetapkan.

Apa yang saya suka baca dalam blog seseorang?

Okay, apa yang Fatin suka bila terjah entry seseorang tu mestilah pada tajuknya dulu. Well sometime kalau tajuk tu macam bombastik sikit mesti laju je kan kita klik nak baca.  Selain pada tu, tentang isu isu terkini. Mungkin seharian kerja tak sempat pon nak scroll laman sosial ni. Masa tu ada, cuma nak go through lebih terperinci tu tak sempat pon. So bila waktu malam, time nak rehat rehat haa masa tu laa rasa nak baca. 

Bagi Fatin setiap entry seseorang itu akan lebih menarik jika ada gambar. Sebab kadang kadang dengan gambar je kita akan lebih mudah faham isi cerita tersebut. Pendapat Fatin lah, sebab tak la bosan hanya sekadar membaca. Betul tak? Dan yang terakhir, entry tu tidak terlalu panjang jalan cerita (selain novel). Sebab kalau terlalu panjang entry seseorang tu Fatin sangat sangat yakin la mesti akan skip la satu ada dua perenggan (mengaku je lah hahaa). Apa apa pun ni sekadar pendapat Fatin. Lain orang lain jalan ceritanya kan.

You Might Also Like

10 comments

  1. Wah sis LZ buat GA ye. Nak join lah nanti. By the way good luck fatin =)

    ReplyDelete
  2. W'salam Fatin..
    Thank you so much dear for your support, really appreciate it..
    Good luck!

    ReplyDelete
  3. Wah kak Fatin dah kembali beraksi lah... yeahh!! :D winduuu nak menyampuk kat sini heheh ^^ Good luck tau! :) Semoga ada rezeki kat GA ni >_'

    ReplyDelete
  4. Best kalau menang Kan. Mama suka perfume

    ReplyDelete
  5. Kami join jugak, goodluck :)
    herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  6. good luck... Shawal singgah + follow sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete
  7. GV setuju 100 % pendapat ngan kak Fatin. GV pun suka baca blog yg ada gambar dan entri tak panjang sangat. orang sedang-sedang saja. Good luck for GA kak Fatin. :D

    ReplyDelete

THE APPLE OF MY EYES