UPDATE: LEBIH MENARIK LAGI DENGAN BOOST APPS!

16:00







Salam, tetiba bersiaran lagi kita, hahaa. Maaf la tengelam timbul. Takde bahan nak update, dengan laptops rosak dengan kerja yang semakin bertambah. So harini cuti puas dah rehat tetiba terdetik nak share something dengan pembaca sekalia. Ewahh!
Image result for boost app
Straight to the point laa, ramai dah rasanya tahu tentang Boost Apps ni, serious mudahkan banyak kerja kerja seharian. Contoh nak topup dah xpayah nak pergi 7E ke, pergi mana mana kedai. Sambil sambil baring pon boleh. Yang lagi best kita dapat balik baki, contoh topup RM10 dengan bayaran sebanyak RM9 saja. Haaa sikit sikit cengini memang tak nampak. Bayangkan lah sebulan minumun rata rata akan habiskan sebanyak RM30, dengan mengunakan Boost Apps kita dah dapat balik RM3. Sebulan RM3, setahun 12 bulan, jadi RM3 X 12 = RM36. Nampak sikit je la kan, tapi at least dapat pulangan balik. Dekat sini cuba laa risik mana mana kawan yang nak topup tu haaa try tanya dia nak tak aku tolong topupkan ehem ehem. Explain la kenapa nak tolong, kalau dia setuju haaa kan dah masuk income extra. Nak hidup kena lah bijak. Hahaa!
Related image
Selain itu, Boost App jugak boleh digunakan untuk membayar pelbagai jenis bil. Bil air, letrik, internet, dan banyak lagi. Apa yang best setiap transaksi yang kita buat, kita akan dapat cashback balik. Best laa benda ni, sikit sikit kita simpan tu lama lama jadi banyak tau.
Jadi pengguna haruslah bijak. Fatin selalu guna apps ni untuk mood cashless. Jenis tak boleh ada duit banyak dalam wallet ni susah. Sebab tu sangat digalakkan untuk mereka yang tak boleh pegang duit banyak. Apa Fatin buat, Fatin akan topup sejumlah duit dalam wallet Boost Apps ni, then once nak guna swipe jer. Dah swipe dapat pulak cashback. Ishh syok kan?


Jangan risau, semakin hari Boost Apps ni makin up to date okayy. Nak wayang? Haaaa swipe. Nak lepak 'have have' haaa swipe. Dah belanja dapat balik duit, lagi banyak guna lagi banyak dapat simpan balik. Nikmat apa yang kamu nak dustakan. Tiberrr hahaa!
Image result for boost app
Okay, dah dah. Nak tulis semua benda best pasal Apps ni 10 page pon tak habis. Dah sekarang cepat pi downlaod! Nanti share la dah berapa total hampa semua. Haaaa satu lagi, untuk first user sekali daftar dan cuba untuk first transaction topup bernilai RM10, haaa dia bagi free gift RM5. Untungkan? Dah tak payah fikir cepat download dan refer code ni fat4mn3 untuk free gift RM5 tu. Yang belum download and nak dowload nahh Fatin share link BOOST APPS.  

You Might Also Like

6 comments

  1. abe kie meme doh lama guna Boost utk byr bil n jual topup...berbaloi2!

    ReplyDelete
  2. bagusnya, banyak belanja dapat balik duit. Bagus betul apps sekarang ni kan

    ReplyDelete
  3. Dah lama download Boost ni tapi tak pernah guna lagi.

    ReplyDelete
  4. Banyak dah apps macam nie... Bagus juga, berbelanja sambil berjimat...

    ReplyDelete

THE APPLE OF MY EYES