Hadiah GA dari Lady in Red Planner.

12:38

Salam, Hi.

Tahniah untuk diri sendiri sebab terpilih menang dalam GA Kak LZ baru baru ni. So barang dah sampai and memang excited sangat sangat! Serious wangi giler Air Freshner dari Dexandra ni. Nak tahu lebih lanjut boleh baca dekat sini. 

Tak pernah tahu pon sebelum ni yang Dexandra ada produk rangkaian pewangi kereta macam ni. Serious flavour yang Fatin dapat betul betul sweet. Rasa macam sayang sangat nak guna (tak guna lagi tau).

Dexandra Air Freshner ada 8 wangian utama mengikut mood (4R) iaitu :
  • REJUVENATE, Passion Fruit & Passion Fine (make someone look or feel better, younger and energetic again)
  • RELAX, Roasted Caramel & Coffee Warm (make someone become less tense or anxious)
  • REFRESH, Rose Forest Green Tea (give a new strength or energy to reinvigorate)
  • REJOICE, Vanilla Fresh Forest Dream (feel or show great joy or delight happiness, pleasure & joy)
Fatin dapat Rejuvenate, bau dia kan rasa macam nak buka penutup botol tu pastu teguk minum, hahaa sebab sedap sangat bau dia. Terima kasih sekali lagi Kak LZ. Lepasni nak lagi kena cari sendiri lah.


You Might Also Like

23 comments

  1. tahniah kerana berjaya menddapat hadiah yang begitu sempurna...

    hanya yang bertuah yang dapat tahu.

    ReplyDelete
  2. Wahh bestlah dapat hadiah! ^^ tahniahh!! btw jangan sampai terminum Air Freshner tu kak Fatin! hahaha! :3

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah .... wangi .. memang wangi sangat-sangat Fatin air freshner tu...

    ReplyDelete
  4. wah bestnya hadiah dia, tahniah sis :)

    ReplyDelete
  5. macam menarik jee. tahniah sis! :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, hadiah selamat diterima dan paling happy Fatin suka wangian itu πŸ’•..

    Congrats once again 😍

    ReplyDelete
  7. Tahniah fatin.. mama Ada satu kalau x silap passion mmg sedap bau dia

    ReplyDelete
  8. Wahh tahniah fatin. Seronok la dpt hadiah. Nak jugak !

    ReplyDelete
  9. Tahniahhh... tapi jangan teguk minum tau.. letak jauh sikit

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki fatin. Tahniah. ❤

    ReplyDelete
  11. wah tahniah...tak tahu pula ade wangian ikut mood..cam best je..salam kenal..follow you

    ReplyDelete
  12. wow tahniah fatin! Cantik pulak tu perfume dia.

    ReplyDelete
  13. tahniahhhh... sy pun dah penah merasa dpt hadiah dr LRP ni ;-)

    ReplyDelete
  14. Tahniah, produk dexandria ni memang wangi baunya...

    ReplyDelete
  15. congrats! bestnya dapat hadiah..hehe

    ReplyDelete

THE APPLE OF MY EYES