Cerita yang Hilang

21:18

Salam, Hi.

Rindunya nak tulis entry, hahaa. 2 minggu tak bercerita apa apa. Penat balik kerja, mood nak menulis tu ghaib! Padahal masa drive nak balik semangat nak cerita itu ini. Dah masuk sebulan kerja dekat tempat baru. Harap boleh bertahan lebih lama lagi. 

Alhamdulillah, kerja sangat okay, tapi ada masanya juga. Kadang kadang rasa stress sangat, kadang kadang relaks sampai tak tahu nak buat apa. Tak sabar tunggu masuk gaji je laa, tak sangka gaji lambat, 7hb baru nak masuk (paling lambat). Bila dah masuk bahagian customer service ni, haaa pening kepala nak handle customer je. Selamat laa falsafah 'Customer always right' takde dalam polisi syarikat. Kalau tak naya ikut kepala diorang je. Hahaa.  
Related image
So azam masuk bulan dua ni nak penuhkan OT, yeala nak cari duit lebih sikit. Harapkan basic tak cukup rasanya. Dan sebenarnya yang paling best raya cina dapat cuti lama sikit, yes! Tapi tu la masalahnya bila cuti lama lama mati akal nak buat apa. Kalau keluar hmm habis la duit. Keluar laju je macam air paip. Nak dapatkan tu kemain susah, tapi kalau nak habiskan pejam mata je. 

Orang kata biar bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian. Takpe la penat sikit, ada sesuatu yang memang nak Fatin cuba dapatkan. Doakan Fatin!

You Might Also Like

17 comments

  1. semoga bersemangat kerja dan kumpul OT banyak2

    ReplyDelete
  2. Rindu nak baca cerita dari kak Atin!!! T^T lamanya hilang! huhuh :'( apa2 pun good luck for everything! Hana doakan akak dapat 'sesuatu' tu cepat2 heee :D Cuti raya cina ni update blog tau! heheh ^^

    ReplyDelete
  3. Insya Allah,awal2 kerja ni jgn berabis sgt,simpan tuk keperluan ye,kot sakit pening ke.

    ReplyDelete
  4. chaiyook kak fatinnnnn. fightinggg!!

    ReplyDelete
  5. moga trs bersemangat utk bekerja!

    ReplyDelete
  6. tak suka customer service sebab selalu kena marah dengan customer. Fighting Atin!

    ReplyDelete
  7. Fatin masih muda...kena cekal dan kena tabah bila bekerja ni..rindunya Umi zaman habis kolej dulu....kerja dan bila cukup bulan tunggu gaji..hehe

    ReplyDelete
  8. All the best fatin semoga dpt kumpul duit byk2

    ReplyDelete
  9. All the best Fatin. Kita pun hilang hampir 2 minggu juga. Ni baru nak start balik. Hehe :D

    ReplyDelete
  10. Adik kak ana pun duk customer service. Dia suka sgt kerja tu katanya. Tp asal blk je letih teruk. Tidur pun awal. Mesti fatin pun cmtu juga kan.

    ReplyDelete
  11. Semoga dipermudahkan semua urusan Fatin ya..

    ReplyDelete
  12. Samalah.. gaji masuk 5hb.. lamanya tunggu

    ReplyDelete
  13. All the best... Semoga dipermudahkan yer...

    ReplyDelete
  14. Memang mencabar kalau keje bahagian customer service. GV doakan semoga kak Fatin akan berjaya dalam apa jua apa kak Fatin inginkan dan sentiasa ceria bahagia dunia akhirat. InsyaAllah. Aamin. :)

    ReplyDelete

THE APPLE OF MY EYES