Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan.

21:06

Salam, Hi

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak. Alhamdulillah kita masih diberi kesempatan untuk merasai sekali lagi bulan Ramadhan tahun ni. Syukur sangat sangat. Lama kan mengilang, rasa nak give up dah je, perangai teruk betul. Hahaa. Tapi bila check PV, seronoknya, tak pernah berkurang. Sebab tu sayang nak let go. Apa ni Fatin nak kena penumbuk ke hahaa. 
Image result for ramadan 2018
Minta maaf sangat sangat sebab lama menghilang, ada je tengok tengok tapi tahap kemalasan tu melampau sangat. Will promise akan blogwalking balik macam dulu. Sebab kerja sekarang pon Alhamdulillah dah tak busy sangat dah. Sampai kadang kadang bosan taktau nak buat apa.

Seminggu yang lepas, Fatin baru je hilang fon, lepastu sebelum dari tu kereta pulak bermasalah. Satu bulan habis duit dekat seribu lebih, haaa hujung bulan dalam purse tinggal 50 ringgit jea, tu pon duit emergency. Menagis tak dapat shopping (poyo sikit). Yeala gaji bukan dapat kumpul banyak lagi, then habis sekelip mata. Mesti ada banyak salah dan kafarah Fatin dapat ni. Takpe dugaan mematangkan. Aicehh ayat sedapkan hati hahaa.

Okaylah, nak blogwalking pulak. Serious rindu gila!





You Might Also Like

12 comments

  1. Salam Ramadhan Fatin....insyaAllah manisnya hikmah mengganti nanti..

    ReplyDelete
  2. rindu atennn! Kesiannya banyak dugaan jadi, be strong ye :)

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa, Fatin. Dah lama tak datang sini ^^

    ReplyDelete
  4. Alah.. sama lah bulan ni macam2 dugaan betempek-tempek kena kat Hana and the family T^T stay strong okay kak Fatin :')
    .
    Anyway selamat berpuasa!!! ^^

    ReplyDelete
  5. samalah, kaella pun malas tu tak boleh nak bawa bincang. selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa ya dik... semoga terus tabah menghadapi dugaan di bulan Ramadhan ni.

    ReplyDelete
  7. Ramadan Kareem fatin. Semoga dipermudah segala urusan dan semoga sentiasa sihat.

    ReplyDelete
  8. singgah n follow sini.. Harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com :)

    ReplyDelete

THE APPLE OF MY EYES