My Diet Plan

20:28


Really really not me. HAHAA. 
Kawan kawan yang masak, I yang makan. 
I masak I yang makan.

Masalah dengan diri sendiri, kalau diri sendiri yang masak lagi laa kuat selera tu. Pelik sangat, biasa orang masak sendiri dia tak selera nak makan kan, tapi kalau Fatin, masaklah telur masak sos pon berselera wajib tambah kot.
No wonder laa berat makin bertambah sekarang. 

You Might Also Like

8 comments

  1. As salam. Fatin kena istiqamah bila berdiet tu. In Shaa Allah, berat yg ideal bakal diperolehi. Abam Kie followed back here. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, hehee betul betul. Tapi pantang nampak makanan ni masalah jugak hahaa. tq abam kie ^^

      Delete
  2. Good luck dlm misi mendietkan diri! Istiqomah tu penting. Hana pulak tengah dlm misi work out.hohohoh. BTW tq Sudi follow blog Hana*yg nmpak senget tu* nanti Hana follow blog awesome ni(skarng tengh guna phone-susah nk cari butang follow)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee most welcome. Waww chaiyok work out. Duluu mmg rajin workout sebab telalu gemuk. Now, nak turun sikit and maintain jaa

      Delete
  3. Sis seronok tengok orang mcm Fatin, sentiasa selera makan.. Malangnya sis takde semangat macam tu, bila kenyang nmpk mknan dah x selera.. Ada pro and cons. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa masalah kalau selera sangat cemni. Dia tak ingat dunia. Hahaa

      Delete
  4. GV pun makin berat skang ini. hihi. Nanti nak puasa untuk kuruskan badan. huhu.

    ReplyDelete
  5. makan jeee janji happy kan.. perut kenyang hati pon senang

    ReplyDelete