Terima Kasih Gais!

19:00



Salam, Hi,

Tajuk macam poyo poyo jea, hehee saja nak share sikit perjalanan dunia blog dulu. 
Fatin mula berblog ni sebenarnya dah lama sangat. Dari zaman sifu Abg Ben baru nak dapat Qhaliff, sampai sekarang dah masuk 3 orang anak Abg Ben. Dari K Yuyu Zulaikha ramai musuh, hingga kawin sampai dah masuk 2 orang anak. Dari zaman Lyssa Faizureen buat tutorial sampai sekarang still ikut tuto Lyssa. Zaman KekNis belum kawin dengan cerita Collagen Tojours Keknis. Belog Aku Penghibur dengan posting yang sangat santai. 


Sebenarnya ramai lagi blogger blogger sifu yang lain. Tak terluah nak tulis semua. Thanks sangat sangat atas semua inspirasi jadi gigih nak berblog. Sape suruh letak password susah susah sangat dulu, padan muka! So sekarang nak buat 'comeback' laa sangat ni, nak mula balik dunia blog ni. Harap tak separuh jalan, insya ALLAH. 


Terima kasih untuk semua yang sudi singgah dan follow blog Fatin yang terbaru ni. Walaupun tak seberapa, tapi Fatin akan cuba untuk perbaiki mutu penulisan dari semasa ke semasa. Kalau ada tips apa apa ke, nasihat berguna ke boleh laa share dengan Fatin. Aiceywah, tetiba jadi skema. Sekarang rasa menyesal sebab tinggal dunia blog dulu. 

Nagis sampai banjir!

You Might Also Like

21 comments

  1. eyyy jgn la ngis smpi banjir. hahha dah la tgh hujan ni.. nnt x surut2 bnjir...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa sesendu perasaan ini. Ceywahh. Im strong!

      Delete
    2. haha. i know ur're strong. we're stronger than we think. fightinggg

      Delete
  2. Alah, janganlah nangis. Maybe ada hikmah. We don't know. Terima kasih sudi singgah blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, okay sama sama. Tq sudi follow back :)

      Delete
  3. hi fatin!gee dulu blogger syok sendiri..sekarang rasa nk nangis sebab rugi tak buat betul2 dulu..adeh..welcome back fatin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laa dulu blog syok sendiri jugak. Hahaa. Tq gee :)

      Delete
  4. Welcome back, fatin! haha. Farahin pun actually still in hiatus state tapi disebabkan kelas2 komputer yang melibatkan edit2 website buat Farahin menggila balik dengan blog. Rindu zaman gian edit blog dulu. Still gian meh cuma tak gigil macam dulu. Hahahaha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. Sama laa. Ni tengah nak gila edit edit main photoshop. Tu rasa gian sikit ni Hehee

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih, saya balas kunjungan awk :)

      Delete
  6. Wow, comel blog diaa..welcome back...maknanya..sezaman lah kita , sebab start blogging dari zaman Lyssa buat tuto dulu..hahah~ sekarang blog Nona dah simple2 je...and ayat dah tukar sikit dari zaman budak2 dulu..kah2~

    Keep Blogging non stop okay !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa sezaman laa ni, dulu kemain edit blog sampai semak. dah besar sikit baru pandai nak yg simple simple je kan. hehee

      Delete
  7. Hi! Selamat berkenalan!! Salam dari Melaka. Done followback :)
    AMERZING: https://ameridzuan.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Salam kenal dari Penang :)

      Delete
  8. Selamat kembali ke dunia blogging . Salam perkenalan . CCL done follow sini , salam pekenalan dari blogger utaqa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita dari utara jugak. Hehee terima kasih ^^

      Delete
  9. Welcome back yer Fatin, salam perkenalan. Terima kasih kerana sudi berkunjung blog zumal. Moga terus sukses dalam dunia blogging ni...

    ReplyDelete
  10. welcome back to both of us kot, saya sniri dah lama stop blogging tapi nasib baik password igt lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee untung ingat pasword, kita dah lupaa terus

      Delete

THE APPLE OF MY EYES