Random

11:11


Salam, Hi

Related image

Fuhhh mood semalam godek punya godek, baca sana baca sini sampai lepas subuh baru nak tidur. Dahh tu pukul 8 pagi terjaga dah. Alahai, ting tong rasa, terus paksa lelap lagi. Pukul 9 terjaga, paksa lagi, pukul 10 hmm dah give up laa. Tak boleh nak sambung tidur dah. Kalu dulu ni zaman zaman study dulu, sampai azan zohor laa baru nak jaga. MasyaALLAH buruknya perangai. Hahaa.

Semalam saje laa buat research sikit dari blog blog sifu (thankyou thankyou), cemana nak mantapkan penulisan. Macam mana nak naikkan traffic. Tingkat PV, UV, nsak pasang adsense, itu ini blaa blaaa. Buat nota bagai rasa macam tengah study balik dah. Acah acah betul! Haaa thats why sekali lagi blog kesayangan ini berubah wajah. Tapi jauh lagi nak dapat semua tu. Orang kata pelan pelan kayuh laa. Sekadar menambah ilmu pengetahuan je.

Fatin takkan giveup! Seronok rasa dapat kongsi segala cerita tanpa batasan ni. By the way, wish me luck. And finally dapat dapat 100+ followers yeayy! Budak baru nak up dia memang happy cengini. Hahaa. Semoga seketul Fatin tidak akan mudah menyerah kalah. Hihuu.

You Might Also Like

14 comments

  1. I wish I have more time to do my own research on blogging too. La ni, nak tukar blog template pun takde masa. Nak menghadap coding tu, masya Allah, rasa nak menangis :/

    ReplyDelete
  2. Good luck sis! Semoga jadi blogger berjaya~ ^^

    ReplyDelete
  3. Slow and steady fatin. Kak ana pun baru start aktif awal tahun ni. Kalau sebelum ni followers dalam 10 org je. Kena rajin update entry dan blogwalking. InsyaAllah nanti lama2 fatin akan nampak beza dia.

    ReplyDelete
  4. Hi fatin...kak juju from kbba9 here...tq drop some comment...sis dh follow back tau 106...hehe keep it up update ya.

    ReplyDelete
  5. i pun da follow u tau..btw, lawa blog...nak jugak blog camani...

    ReplyDelete
  6. mula slow2 dari bawah dik fatin. abe kie masa mula2 tulis blog dulu x de org nak folo n tulis komen. Alhamdulillah skrg untuk setiap esntri pasti ada org komen biar pun sedikit.

    ReplyDelete
  7. Kita pun tengah slowly nak improve blog.. Hee.. Salam kenal from me.. :D

    ReplyDelete
  8. nak mulakan sesuatu mestilah dari bawah , macam tu lah dalam dunia blg jugak , bermula dari takda followers , tak ada readers yang nak baca blog kita , tak ada yang tinggalkan komen sehinggalah yang zero sekarang sudah pun terisi

    ReplyDelete
  9. Wish me luck too.. And congrats for #108 followers nii

    Nak tanya, cara buat highlight macam blog kau ini mcam mana?

    ReplyDelete
  10. Sama la mama dulu masa student must tido juga haha

    ReplyDelete
  11. hai fatin.. kak gee sini.. keep in touch ya.. follow dah

    ReplyDelete
  12. Hebat la kak Fatin. Hihi.GV doakan semoga kak Fatin berjaya dalam apa jua perkara dengan gemilang, cemerlang dan terbilang. Terbaik kak Fatin. :D

    ReplyDelete

THE APPLE OF MY EYES