No more ''unsecretostories''

13:11

Salam, Hi,

Acelli unsecertostories tu nama previous blog Fatin. Konon konon tiada rahsia laa dalam blog tu. Apa yang terpendam semua terluah dekat belog tu dulu. Tak kisah laa sedih, gembira, jatuh bangun semua cerita tanpa batasan had dan waktu, aceywah!

Rindunya dekat blog lama. Serious lepas 'heart broken' dulu rajinla menulis, tulis tulis tulis je kerja. Rajin 'blogwalking' sana sini. Sampai fasa bahagia haaaa lupa habis semua. Tinggal terus dunia blog, padahal dulu addict betul buka blog. Konon konon terlampau 'happy' la sangat. Nampak la kan menulis sekadar mengisi hati yang kosong. Hahaha. 

Sekarang nak berbelog balik bukan sebab dah 'heart broken' balik, tapi rindu. 'Yes' rindu sangat! Semoga semangat ni bukan hangat hangat taik ayam laa. Sebab last buat belog ni awal januari haritu, bulan 12 baru nak aktif balik.
Teruknya perangai hmm.

unsecretostories

See ada sifu sifuu 

Ada bloglist feveret lagitu

Tinggal kenangan, semoga belog baru, semangat baru, dan cerita cerita baru.
Selamat tinggal unsecretostories.

You Might Also Like

21 comments

  1. Replies
    1. tu laa. Nak mula balik tuuu haaa sedih :'(

      Delete
  2. starts from fresh! hehe buka buku baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh, hope boleh la dapat idea idea fresh jugak heee

      Delete
  3. Been there done that. I know how it feels to start all over again but now worries. Just take this as a new fresh start and try to be consistent in creating content! xx

    Lenne Zulkiflly Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, thanks for that word. Feeling much better. Keep it up myself hehee :p

      Delete
  4. heeh.. same la kita.. siap ade musim plak lgi.. kekadang tu siap scheduled plak tu post sbb terlalu byk cerita. kdg2??? hambek kauu!! hashtag throwback lgi :P

    anyway, salam kenal dri sg buloh selangor new fren.. akk baru je balik penang 2 mggu berturut2.. hehehe.. blom pom posting lgi cite (kan dh bgtaw tdi) lalalalla

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa, okayy laa bnyak entry nanti. Bila happpyy mmg lajuu je tangan ni menaip. Kann. Heheee

      Delete
  5. sayang nya dik... huhuhuhuhu... rugi rugi

    ReplyDelete
  6. selamat datang juga ke dunia baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou kak ina. Hehee rugi tak rugi kena start all over again jugakk.

      Delete
  7. takpe, pelan pelan kayuh .. hehehe

    ReplyDelete
  8. Saya pun hari tu stopped blogging for almost a year. Sekarang ni baru start balik.

    ReplyDelete
  9. Teruskan aktif kak Fatin. Kalau ada masa lapang, GV pasti blogwalking kat blog kak. Terbaik kak. :D

    ReplyDelete
  10. Buka buku baru.. yang lama tetap dihati

    ReplyDelete
  11. Yang lama jadikan sejarah dan pengalaman yang mendewasakan.

    Semoga rajin up-date dan yang paling penting maintain produce entry.

    Peace!!!

    ReplyDelete

THE APPLE OF MY EYES